fbpx

Spirit Animal

Spirit Animal е онлайн пространство за йога, физическо, психическо и духовно здраве.

Изцяло се водим от убеждението, че йога не е просто физическа практика, а възможност за по-дълбока връзка със себе си и постигане на вътрешен мир. Нашите онлайн програми съчетават движение, дихателни техники и упраженения за личностно развитие и справяне със стрес, напрежение и психически травми.

Силно вярваме, че като се свържем с вътрешната си същност, можем да създадем по-добър свят за себе си и хората около нас.

Мисия

Представяне на холистичен подход към йога, интегриращ духовност, психология и личностно развитие.

Изграждане на връзка с вътрешния ни свят чрез редовна практика.

Постигане на физическо, умствено и духовно благополучие.

Създаване на общност фокусирана около подрекпа, любов и грижа към себе си.

За инструктора

Казвам се Руми и съм сертифициран йога инструктор. Още в ученическите ми години се запалих да практикувам и не съм спирала от тогава. Страстта ми към йога и нейната трансформираща сила ме накараха да създадам Spirit Animal.

Това е най-ценната и ефективна практика, която съм открила до сега. Философията, техниките и принципите са били неотлъчна част от пътя ми за справяне с тревожност, натрапчиви мисли и психически травми.

Осъзнах, че движението е един от най-мощните инструменти за добро физическо и психическо здраве. Именно това е една от основните причини да създам Spirit Animal. Целя да предам на другите това, което йога даде на мен. А, именно един холистичен подход към опознаване на вътрешния Аз и спряване с натрупаните болки и травми.

Практика ми е силно повлияна от моите интереси – духовност, психология и личностното развитие. Всеки един от тези елементи е включен в йога програмите.

Стремя се да създам гостоприемно, приобщаващо пространство, където всички могат да изследват своя ум, тяло и дух.

йога инструктор

Онлайн йога програми

женска сянка

Твоето специално изживяване

Индивидуална йога програма

Изцяло персонализиран подход за проектирането на програма, която отговаря на твоя начин на живот, предпочитания и физически способности. 

Страхотна опция за тези, които искат да отработят конкретен проблем или да достигнат определена цел.

Абонирай се за седмичния ни нюзлетър!

Първо в твоята поща

Съдържание за йога, медитация, духовност, личностно развитие, както и отстпъки, есклузивни оферти и достъп до нови програми.

Ела в общността