fbpx

Оценяваме интереса ви към нашите онлайн йога програми. Моля, имайте предвид, че поради естеството на дигиталните продукти и услуги, ние не предлагаме никакви връщания или възстановяване на средства. След като сте направили покупка и сте получили достъп до някоя йога програма, ние не можем да предоставим възстановяване или замяна по каквато и да е причина, включително, но не само, промяна на мнението, неудовлетвореност от програмата или невъзможност за участие.

Стремим се да предоставим точна и подробна информация за йога програмите, за да ви помогнем да вземете информирано решение, преди да закупите. Насърчаваме ви да прегледате описанието на програмата, за да се уверите, че отговарят на вашите нужди и очаквания. Не се колебайте да се свържете с нас, ако възникнат допълнителни въпроси.

В случай на технически затруднения или проблеми с достъпа до онлайн програмата за йога, ние се ангажираме да адресираме и разрешим такива въпроси незабавно. Моля, свържете се с нас на имейл rumyana@spiritanimal-yoga.com за съдействие при разрешаването на всички технически проблеми, които може да срещнете.

Ако имате някакви въпроси или притеснения относно нашата политика за връщане и възстановяване на средства, свържете се с нас.

Благодарим ви за разбирането и подкрепата.